https://www.daninbeauty.ro/cumpara/regal-ketchup-picant-450g-1865

Ser fiole cu peptide cu efect instantaneu de fermitate & lifting NovAge ProCeuticals

87,00 RON (TVA inclus) 145,00 RON
Livrari cu CARGUS curier rapid in toata tara (in functie de destinatia coletului si cantitatea sa) LIVRARE GRATIS CELOR CARE AU COMANDA DE 300 LEI. CONDITIA E SA NU DEPASEASCA 20KG COLETUL
INLIMITA STOCURILOR DISPONIBILE
Cantitate: 1+
Discount: 1%
Cod produs - SKU 40880
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea devine mai subțire și mai puțin elastică, din cauza modificărilor fiziologice și a degradării colagenului și elastinei. Serul fiole cu peptide NovAge ProCeuticals este un tratament intensiv de o săptămână, pentru efect de fermitate și lifting în decursul a 7 zile. Creat cu două ingrediente active, o soluție de multi-peptide și Activ Tensor Mesh aceste fiole ajută la stimularea internă a producției de colagen și la reducerea aspectului ridurilor, pentru un efect de fermitate și lifting instantaneu.
Conferă un efect de lifting și fermitate, atât instantaneu, cât și pe parcursul a 7 zile
Îmbunătăţeşte fermitatea pielii
Minimizează aspectul ridurilor
Dacă te confrunți cu piele lăsată și riduri, atunci este timpul să folosești o soluție specifică pentru a restabili fermitatea și aspectul tânăr al pielii. Pe măsură ce îmbătrânim, pielea devine mai subțire și mai puțin elastică, din cauza modificărilor fiziologice și a degradării colagenului și elastinei. Acest proces poate fi, de asemenea, accelerat prin expunerea la agresorii externi, cum ar fi razele UV, fumatul și poluarea. Serul fiole cu peptide NovAge ProCeuticals este un tratament intensiv de o săptămână, pentru efect de fermitate și lifting în decursul a 7 zile. Creat cu două ingrediente active, o soluție de multi-peptide și Activ Tensor Mesh aceste fiole ajută la stimularea internă a producției de colagen și la reducerea aspectului ridurilor, pentru un efect de fermitate și lifting instantaneu. În plus, formatul fiolă conține o cantitate specifică de activi puternici, care oferă beneficii atât instantaneu, cât și în decursul a 7 zile. Testat dermatologic şi de consumatori.
12,6  ml

Detalii

SKU
40880
Greutate
0.5 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review