Descriere
Baton de ciocolata alba umplut cu crema (14%) de caramel sarat, crema (26%) de rom si 2% arahide.
CARACTERISTICI GENERALE
Ingrediente | Zahar, unt de cacao, caramel 11.6% (sirop de glucoza, sirop de glucoza-fructoza, grasime vegetala de palmier, rapita), zahar, LAPTE praf integral, grasime din LAPTE, zer pudra (LAPTE), sare, stabilizatori (monostearat de glicerina, bicarbonat de sodiu), aroma, apa), grasimi vegetale (palmier, shea), LAPTE praf integral, LAPTE praf degresat, ARAHIDE prajite 2%, pudra de cacao cu continut redus de grasime, derivat din zer pudra (LAPTE), agent de umezire (sorbitol), sare, rom 0.1%, emulsifiant (lec itina din SOIA, poliricinoleat de poliglicerina), arome. |
Cantitate neta (kg/buc/l) | 0.044 |
Tara origine | Romania |
Subcategoria | Batoane |
Alergeni | Contine: lapte, arahide si soia. Poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa, gluten, oua, cocos. |
Conditii pastrare si/sau preparare | A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. |
VALORI NUTRITIONALE
Valoare nutritiva | 533 kcal/100 g |
Proteine | 6 g/100 g |
Lipide | 31 g/100 g |
Glucide | 57 g/100 g |
Sodiu | 0.5 g/100 g |