Descriere
Biscuiti cu glazura de cacao.
CARACTERISTICI GENERALE
Ingrediente | Faina alba de grau 650, glazura de cacao 28% (zahar, grasimi vegetale nehidrogenate: cocos, palmier, floarea soarelui, shea, seminte de rapita, in proportii variabile, cacao pudra cu continut redus de grasime (13%), emulsifiant: lecitina de soia, vanilina), zahar, grasimi vegetale nehidrogenate (palmier), sirop de glucoza, extract de malt, agenti de afanare (bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu), sare iodata, emulsifiant: lecitina de soia, aroma de vanilie, acidifiant: acid citric. |
Cantitate neta (kg/buc/l) | 0.033 |
Tara origine | Romania |
Subcategoria | Biscuiti simpli |
Alergeni | Contine gluten, lecitina de soia. Poate contine urme de lapte, nuci. |
Conditii pastrare si/sau preparare | A se pastra la loc uscat si racoros (se recomanda temperatura max. 25 grade C, umiditate relativa: max 75%). |
VALORI NUTRITIONALE
Valoare nutritiva | 476 kcal/100 g |
Proteine | 8.01 g/100 g |
Lipide | 17.97 g/100 g |
Glucide | 68.87 g/100 g |
Fibre alimentare | 3.34 g/100 g |
Sodiu | 0.51 g/100 g |