Descriere
Laptele UHT este incalzit pentru numai 2-4 secunde la temperatura foarte inalta, apoi racit. Astfel, se distrug toate micro-organismele daunatoare dar se pastreaza neschimbate gustul si proprietatile nutritive ale laptelui LaDorna. Tratamentul termic UHT este mult mai delicat cu vitaminele din lapte decat fierberea pe aragaz. Valabilitatea extinsa a laptelui LaDorna este data de tratamentul termic (UHT), de modul de ambalare aseptic si de tipul de ambalaj multistrat.
CARACTERISTICI GENERALE
Ingrediente | Lapte de vaca. |
Cantitate neta (kg/buc/l) | 1 |
Grasime % | 3.5 |
Tara origine | Romania |
Subcategoria | Uht |
Conditii pastrare si/sau preparare | A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 4 grade Celsius. |
VALORI NUTRITIONALE
Valoare nutritiva | 62 kcal/100 ml |
Proteine | 3 g/100 ml |
Lipide | 3.5 g/100 ml |
Glucide | 4.5 g/100 ml |
Sodiu | 0.133 g/100 ml |
Ingrediente | Lapte de vaca. |
Cantitate neta (kg/buc/l) | 1 |
Grasime % | 3.5 |
Tara origine | Romania |
Subcategoria | Proaspat |
Alergeni | Contine: lactoza din lapte! |
Conditii pastrare si/sau preparare | A se pastra la temperatura de: +2 +6grade C. |