Descriere
Laptele UHT este incalzit pentru numai 2-4 secunde la temperatura foarte inalta, apoi racit. Astfel, se distrug toate micro-organismele daunatoare dar se pastreaza neschimbate gustul si proprietatile nutritive ale laptelui LaDorna. Tratamentul termic UHT este mult mai delicat cu vitaminele din lapte decat fierberea pe aragaz. Valabilitatea extinsa a laptelui LaDorna este data de tratamentul termic (UHT), de modul de ambalare aseptic si de tipul de ambalaj multistrat.
Cantitate neta (kg/buc/l) | 1 | |
Grasime % | 1.5 | |
Tara origine | Romania | |
Subcategoria | Uht | |
Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale) | Valoare nutritiva | 44 kcal/ 100 ml |
Proteine | 3.2 g/100 g | |
Lipide | 1.5 g/100 g | |
Glucide | 4.5 g/100 g | |
Sodiu | 0.133 g/100 g |