Descriere
CARACTERISTICI GENERALE
Ingrediente | Fasole uscata alba cu bobul mic. |
Cantitate neta (kg/buc/l) | 0.9 |
Tara origine | Etiopia |
Subcategoria | Legume uscate |
Conditii pastrare si/sau preparare | A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea razelor de soare si de inghet. |
Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale) | Sfaturi practice: Pentru o digestie optima, va recomandam ca in timpul pregatirii preparatelor culinare din fasole, sa schimbati de 2-3 ori apa de fierbere, de preferinta tot cu apa fierbinte. |
VALORI NUTRITIONALE
Valoare nutritiva | 302 kcal/100 g |
Proteine | 22 g/100 g |
Lipide | 1.5 g/100 g |
Glucide | 38 g/100 g |
Fibre alimentare | 24 g/100 g |
Sodiu | 0.03 g/100 g |