Descriere
Croissant cu umplutura cu cacao si umplutura cu nuca de cocos.
CARACTERISTICI GENERALE
Ingrediente | Aluat: faina de GRAU, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de floarea soarelui), zahar, cocos deshidratat pudra, sirop de glucoza-fructoza, drojdie, sare iodata, stabilizator (mono- si digliceride ale acizilor grasi), vanilina, corector de aciditate (acid citric), conservanti (propionat de calciu, sorbat de potasiu). Aluatul contine 5% pudra de cocos deshidratata. Umplutura cu cacao 17%: zahar, ulei de palmier, cacao pudra cu continut redus de grasime, LAPTE praf degresat, alcool etilic, emul sifiant (esteri poliglicerici ai acizilor grasi), vanilina, agent gelatinizant (alginat de sodiu), conservant (sorbat de potasiu). Umplutura cu cacao contine 7% cacao pudra cu continut redus de grasime. Umplutura cu nuca de cocos 11%: zahar, ulei de palmier, LAPTE praf degresat, lapte de cocos pudra, praf de galbenus de OU, alcool etilic, emulsifiant (esteri poliglicerici ai acizilor grasi), corectori de aciditate (difosfat disodic, acid fosforic), guma de celuloza, aroma,LACTOZA,sorbat potasiu. |
Cantitate neta (kg/buc/l) | 0.08 |
Tara origine | Romania |
Subcategoria | Croissant |
Alergeni | Contine gluten, lapte, si oua. Fabricat intr-o unitate care utilizeaza ca materii prime: arahide, alune de padure, migdale, produse din soia, susan. |
Conditii pastrare si/sau preparare | A se pastra la loc uscat si racoros. |
VALORI NUTRITIONALE
Valoare nutritiva | 452 kcal/100 g |
Proteine | 6 g/100 g |
Lipide | 28 g/100 g |
Glucide | 43 g/100 g |
Sodiu | 0.5 g/100 g |