Descriere
Croissant cu umplutura cu aroma de vanilie si umplutura de visine.
CARACTERISTICI GENERALE
Ingrediente | Aluat: faina de GRAU, uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui), zahar, sirop de glucoza-fructoza, drojdie, sare iodata, stabilizator (mono- si digliceride ale acizilor grasi), vanilina, corector de aciditate (acid citric), conservanti (propionat de calciu, sorbat de potasiu). Umplutura cu aroma de visine 17%: zahar, ulei de palmier, LAPTE praf degresat, dextroza, alcool etilic, praf de galbenus de OU, emulsifiant (esteri poliglicerici ai acizilor grasi), stabilizator (guma de celuloza), core ctori de aciditate (difosfat disodic, acid fosforic), aroma de vanilie, conservant (sorbat de potasiu), lactoza (LAPTE). Umplutura de visine 11%: sirop de glucoza-fructoza, visine, zahar, agent gelatinizant (pectina), corector de aciditat (acid citric), aroma, conservant (sorbat de potasiu). Umplutura cu visine contine 30% visine. |
Cantitate neta (kg/buc/l) | 0.08 |
Tara origine | Romania |
Subcategoria | Croissant |
Alergeni | Contine: gluten, lapte si oua. Fabricat intr-o unitate care utilizeaza ca materii prime: arahide, alune de padure, migdale, produse din soia, susan. |
VALORI NUTRITIONALE
Valoare nutritiva | 429 kcal/100 g |
Proteine | 6 g/100 g |
Lipide | 24 g/100 g |
Glucide | 47 g/100 g |
Sodiu | 0.40 g/100 g |